Scouts

Meisjes

Wie zijn wij?

Hallo!
Wij zijn een leuk stel meiden en ze noemen ons de gidsen.
Iedere vrijdag avond komen we bij elkaar om gezellige en leuke activiteiten te beleven. Een keer in de maand draaien wij een opkomst met de verkenners op zaterdag. Hier leren we met elkaar omgaan, zodat het vertrouwder aan voelt als we gezamenlijk op kamp gaan.
Naast alle gezelligheid houden we er ook van om ons te laten uitdagen en iets nieuws te leren! Zo gaan we op kamp, weekendjes weg of doen we mee aan activiteiten die georganiseerd worden vanuit de regio. Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken en ben jij tussen de 11 en 15 jaar! Dan ben je van harte welkom op een van de opkomsten! Tot dan!

Zou u wel eerst contact kunnen opnemen met een van de leiding, zodat wij weten dat uw kind komt. Hartelijk bedankt en hopelijk tot snel!

Langs komen?

Heb je zin om eens te komen kijken?
Dat kan iedere vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Voor informatie kun je kontakt opnemen met:
Rozemarijn Helmond 06 - 28169686 email; gidsen-jaguars@hotmail.com

Jongens

Wie zijn wij?

Ben jij een jongen van tussen de 11 en 15 jaar en heb je zin in actie? Kom dan een keer bij ons langs en beleef samen met je nieuwe vrienden uitdagende, supergave dingen. Vlotten bouwen, zomerkamp, koken op je eigen kampvuurtje en de wereld om je heen ontdekken!

De scouts van 11 tot en met 15 jaar zijn relatief zelfstandig en leren samenwerken met anderen in de groep. Zo wordt de scout voorbereid op de volgende speltak waarin hij of zij zelf activiteiten gaat organiseren.

De scouts (jongens) draaien op zaterdagmiddag. In de zomervakantie wordt er gekampeerd. Het hele kampeerterrein wordt dan omgebouwd tot een te gek kampeerdorp waarin iedereen het naar zijn zin heeft. Er wordt in tenten geslapen en een leuk spel gespeeld. Wil je hier meer van weten, kom dan eens langs!

Ben je tussen de 11 en 15 jaar oud en heb je zin om op avontuur te gaan? Kom dan eens een keertje langs.

Langs komen?

Heb je zin om eens te komen kijken?
Dat kan iedere zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.30 uur.

Voor informatie kun je kontakt opnemen met:
Eric van Oosten (tel: 0616 796 400) of mail naar verkenners@jaguars.scoutnet.nl

De Jaguars op Facebook

Contact