Welpen

Meisjes

Wie zijn wij?

De welpen zijn jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar. Onze groep heeft 2 horde's, een jongens en een meisjes horde. Wij zijn de meisjes horde en heten Meja Horde (Meisjes Jaguars).

Op zaterdagmiddag beleven wij avonturen in de jungle! Samen met Mowgli, Shanti en alle dieren uit de jungle trekken onze welpen door de jungle op zoek naar avontuur. We doen speurtochtenspelen spellenbakken broodjes boven het kampvuur, helpen de dieren en figuren uit de jungle en hebben vooral heel veel plezier. Zodra het maar even kan gaan wij naar buiten, maar is het niet zulk mooi weer hebben we binnen ook veel lol. Elk jaar gaan de welpen een week op kamp. Dit gebeurt in de eerste week van de zomervakantie. We slapen dan in een clubhuis van een andere scoutinggroep en beleven daar een week lang super gave en spannende dingen!

Langs komen?

Ben je tussen de 7 en de 11 jaar en heb je zin om eens te komen kijken? Sona, Raksha, Baloe, Bagheera en Phao zien jou graag op zaterdagmiddag eens komen kijken. 

Dat kan iedere zaterdagmiddag van 13.00 uur tot 15.30 uur, want dan zijn de welpen van de Meja Horde van scoutinggroep “De Jaguars” in de Jungle!

Voor informatie kun je contact opnemen met: MeJaHorde@jaguars.scoutnet.nl

Jongens

Wie zijn wij?

Ongeveer 20 jongens tussen de 7 en 11 jaar vormen een horde. Elke zaterdagochtend komen we samen om dingen te doen zoals: Speurtochtenjagerbalknutselengeheimschrift ontcijferenhutten bouwen, broodjes bakken op houtvuur en nog veel meer!

Welpen zijn lekker veel buiten om dingen te doen die leuk zijn en waar ze ook nog eens iets van leren.

De Welpen komen elke zaterdagmorgen bij elkaar. In de zomervakantie gaan ze een week kamperen in een clubgebouw van andere scouts en beleven daar een spannend avontuur. Er is altijd een thema aan verbonden waar we allerlei spelletjes en andere activiteiten aan verbinden.

Wil je meer weten? Kom dan eens op zaterdagochtend langs!

Langs komen?

Dat kan iedere zaterdagmorgen van 09:30 uur tot 12:00 uur.
Voor informatie kun je mailen naar welpen@jaguars.scoutnet.nl

De Jaguars op Facebook

Contact