Scoutinggroep de Jaguars

Scoutinggroep "De Jaguars" is een eigentijdse Scoutinggroep in Rijswijk. Wekelijks komen ongeveer 150 leden vanaf 5 jaar samen om avonturen te beleven. De uitdagende activiteiten worden voorbereid en begeleid door een team van enthousiaste leidsters en leiders.

De Jaguars zitten aan het Julialaantje 18 en 20 in Rijswijk (TomTom instellen op nr. 1).

Binnen onze Scoutinggroep zijn er verschillende speltakken waarin kinderen en jongeren uit één leeftijdsgroep hun spel spelen. De leeftijdsgroepen zijn 5-7 jaar, 7-11 jaar, 11-15 jaar, 15-18 jaar en 18-21 jaar. Ouder dan 21 jaar? Ook dan biedt Scouting uitdaging!

Als je lid wilt worden van onze groep, kom je eerst 4 keer gratis kijken. Klik op je eigen leeftijdsgroep en kom langs bij een opkomst. Bel of mail wel even van te voren, zodat je niet toevallig voor een dichte deur staat.

De leiding zorgt voor activiteiten voor de jeugdleden. Het groepsbestuur waakt over de kwaliteit, continuïteit en financiële positie van de groep. De beheerstichting draagt er zorg voor dat de jeugdleden en leiding kunnen werken met goed materiaal en dat de leden opkomsten kunnen draaien in een deugdelijk clubgebouw.